Κατασκευή Ιστοσελίδων και E-shop

Η δική σας ιστοσελίδα για τις δικές σας ανάγκες.
Κατασκευή e-shop, B2B υπηρεσίες, Support

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων

Έχοντας ως θεμελιώδεις αξίες την αξιοπιστία, το σεβασμό και την ποιότητα, βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία με τους πελάτες μας παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Αυτό μας κάνει περήφανους για τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε.
Η κατασκευη ιστοσελιδων πραγματοποιείται απο ομάδα με έμπειρους προγραμματιστές, που αναλαμβάνει να δημιουργήσει προσαρμοσμένες λύσεις, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και βέλτιστες πρακτικές, έτσι ώστε να κερδίσουμε την αφοσίωση του επισκέπτη

Τεχνολογίες Αιχμής

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες. Την ίδια στιγμή, ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις του κλάδου ώστε να γνωρίζουμε σε βάθος τις νέες τάσεις που αφορούν στο σχεδιασμό και την κατασκευή των ιστοσελίδων.

Ποιότητα Υπηρεσιών

Διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα  και εξασφαλίζουμε τη μεγίστη ποιότητα σε όλους τους τομείς. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι σύγχρονες και ανταποκρίνονται στις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς.

Διαδικασία Κατασκευής
Ιστοσελίδων

Κατασκευή E-shop / Commerce εφαρμογών

To δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα "online"

Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε κάθε επιχείρηση πρέπει να διαθέτη το δικό της ηλεκτρονικό κατάσημα ” eshop ” .

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν περιορίζεται μόνο στο τελικό αισθητικό & εικαστικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τον αρχικό στόχο δημιουργίας του: την επιτυχή ανάπτυξή του που θα αυξήσει την κερδοφορία της επιχείρησής σας!

Η συμπεριφορά του πιθανού αγοραστή κατά την πλοήγηση, το επόμενο βήμα του μέσα στον ιστότοπο, η αναζήτηση πληροφοριών, καθώς και η κατάλληλη παρουσίαση του περιεχομένου που θα απαντήσει στα ερωτήματα του κατά την έρευνά του, αποτελούν τη βάση για κάθε επιχείρηση που θέλει να πρωταγωνιστήσει στον απαιτητικό χώρο του διαδικτύου.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε:

  • Δημιουργία e-shop
  • Γεφύρωση e-shop με εμπορικές εφαρμογές
  • Προσθήκη του e-shop σε πλατφόρμες οπώς π.χ. Skroutz
  • Δημιουργία B2B εφαρμογών
  • Παραμετροποίηση e-shop / εξειδικευμένο προγραμματισμό ανάλογα με τις ανάγκες σας

 

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Scroll to Top