Σχετικά με εμάς

Καλώς ήλθατε στη Nexon Πληροφορική

Μία δυναμική ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών
Λειτουργώντας ως Τεχνολογικός Πάροχος στους τομείς IT Infrastructure, Cloud Services, System Integration, προσφέρoντας ολοκληρωμένες IT λύσεις. Η ανάπτυξη και η οργανωτική μορφή της εταιρείας βασίζεται στην ικανότητά της για παραγωγή και διάθεση καινοτόμων και αξιόπιστων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.
Tο όραμά μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες μας, με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό. Να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που αφορά στους τομείς δραστηριοποίησής μας. Να «χτίζουμε» στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες και προμηθευτές μας, μένοντας πιστοί στις πιο σημαντικές προτεραιότητές μας.

Δραστηριότητα

H Nexon Πληροφορική σχεδόν από την ίδρυσή της δραστηριοποιείται σε συστήματα πληροφορικής, υπηρεσίες και εξοπλισμό πληροφορικής, ανάπτυξη εφαρμογών web, ιστοσελίδων και τη δικτύωση. Πρόσφατα και στην προσφορά υπηρεσιών Ασφάλειας μέσα από την ανάπτυξη λύσεων παρακολούθησης και συστημάτων συναγερμών και ΙοΤ. Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της εταιρίας σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή και καινοτόμο δραστηριοποίησή της σε θέματα εξειδικευμένων και τεχνολογικά προηγμένων λύσεων. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, η Natigon μετατρέπει τις επενδύσεις των πελατών της σε μετρήσιμο επιχειρηματικό αποτέλεσμα.

Στρατηγική μας

Πιστεύουμε ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σε έναν κόσμο με διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα της πληροφορικής. Έχουμε μια σαφή αποστολή, εστιασμένη στρατηγική και ισχυρή κουλτούρα, στοιχεία που προσδοκούμε ότι θα ενισχύσουν τη μακροπρόθεσμη αξία της εταιρείας μας και της κοινωνίας.

Η στρατηγική μας είναι να χρησιμοποιούμε την τεχνολογική καινοτομία για να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Ο στόχος μας είναι να κατέχουμε ηγετική θέση στα αναπτυσσόμενα πεδία της πληροφορικής.

Συνεργασίες

Η Nexon Πληροφορική διαθέτει μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου σε τεχνολογικό και σε εμπορικό επίπεδο και έχοντας εξασφαλίσει σειρά διακρίσεων και διαπιστεύσεων που πιστοποιούν την εμπειρία και τεχνογνωσία της στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Ολοκληρωμένα Projects
projects-icon
Ευχαριστημένοι Πελάτες
heart-icon
K+
Γραμμές Κώδικα
code-lines-icon
100
Δυσαρεστημένοι Πελάτες
award-icon
Scroll to Top