Εξοπλισμός Πληροφορικής

Η Natigon εμπορεύεται προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους της Πληροφορικής

Γλιτώστε την εταιρεία σας από την αγορά λάθος εξοπλισμού.

Είστε σίγουροι για το τι είναι καλύτερο για την επιχείρησή σας; Τι είδους λογισμικό χρειάζεται η επιχείρησή σας; Τι υλικό να επιλέξω; Εάν μας ρωτήσετε, θα έχετε πάντα μια ειλικρινή απάντηση. Μας αρέσει να παίζουμε με εξοπλισμό πληροφορικής και είμαστε στην αιχμή της ανάπτυξης λογισμικού και υλικού. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την υλοποίηση και τη χρήση των συστημάτων, θα σας βοηθήσουμε. Μπορεί να σας εξοικονομήσει από την αγορά εξοπλισμού κατά λάθος και πολλές ώρες ταλαιπωρίας.

Όλο το λογισμικό και το υλικό που χρειάζεστε

Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να λάβετε συμβουλές και μαθήματα που περιλαμβάνονται στην αγορά. Σας βοηθάμε στα περίπλοκα ζητήματα που σχετίζονται με την υποδομή και τη διαχείριση του εξοπλισμού της εταιρείας σας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συνεργασία με διάφορους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού πληροφορικής.

Server Systems - Εγκατάσταση, ανάπτυξη και υποστήριξη εξυπηρετητών ​

Από τα πιο απλά συστήματα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μέχρι σύνθετες λύσεις Linux, FreeBSD και clusters ή cloud, η Natigon είναι σε θέση να καλύψει από την πιο βασική μέχρι και την πιο σύνθετη ανάγκη σε επίπεδο server. Γιατί, παρά το γεγονός ότι πολλά έχουν αλλάξει από την εποχή της κλασικής “client-server” αρχιτεκτονικής, αυτό εξακολουθεί να ισχύει και να είναι αναγκαίο. Η εταιρία κατέχει πιστοποιημένους μηχανικούς Linux, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και τρίτους κατασκευαστές και προμηθευτές λογισμικού, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για οποιοδήποτε περιβάλλον.

Επιλέγοντας τα συστήματα server της Natigon, προκύπτουν οφέλη και πλεονεκτήματα όπως:

  • Σχεδίαση της κατάλληλης λύσης για εξειδικευμένες ανάγκες
  • Ελαχιστοποίηση κόστους μέσω προσωποποιημένης και πλήρως βελτιστοποιημένης λύσης
  • Υποστήριξη για πολλαπλούς κατασκευαστές, τόσο για νέα, όσο και για υπάρχουσα υποδομή
  • Τεχνογνωσία και εμπειρία από εκατοντάδες εγκαταστάσεις που φτάνουν ακόμη και στα πλέον απαιτητικά περιβάλλοντα της ελληνικής (και όχι μόνο) αγοράς
  • Εκμετάλλευση της αιχμής της τεχνολογίας, απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται, για βελτιστοποίηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας
  • Άμεση απόκριση σε κάθε αίτημα υποστήριξης
  • Υψηλή αξιοπιστία και σταθερότητα, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και σε επίπεδο ολοκληρωμένης λύσης και service

Εξοπλισμός ΙΤ

Λογισμικό

Εξοπλισμός και Λογισμικό πληροφορικής από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές

Scroll to Top